بهداشت و سلامت

کاکائو “فواید و مضرات”

کاکائو گیاهی است که از آن شکلات درست می کنند. شکلات تلخ به روش فشردن (دانه ها) هسته های کاکائوی برشته شده بین غلتک های داغ تولید می شود. پودر کاکائو از طريق تحت فشار قرار دادن چربی (کره کاکائو) از شکلات تلخ و پودر کردن مواد باقی مانده حاصل می شود. شکلات شیرین با اضافه کردن شکر و وانیل به شکلات تلخ تولید می شود. شکلات سفید شامل شکر، کره کاکائو و مواد جامد شیر است.

کاکائو که مدت ها به عنوان درمان غذایی در نظر گرفته می شد، اکنون به عنوان دارو توسط برخی افراد استفاده می شود. دانه کاکائو برای بیماری های عفونی روده ای و اسهال، تنگی نفس (آسم)، برونشیت (ورم نایژه) و به عنوان خلط آور برای گرفتگی ریه مورد استفاده قرار می گيرد. روکش دانه برای ناراحتی های کلیه، مثانه و کبد و دیابت (به عنوان مقوی نیروبخش) و به عنوان درمان عمومی مصرف می شود. کره کاکائو برای کلسترول بالا مورد استفاده قرار می گيرد. متن کامل را از اینجا بارگیری نمائید.

رمز فایل: rayashabake.ir

مطالب مرتبط

1 نظر در “کاکائو “فواید و مضرات”

  1. shirani گفت:

    جالب بود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *